Laatst geslaagd: Mandy, Joep, Tim, Martijn, Quinten, Mink, Jet, Hein, Maud, Stephanie, Nathalie, Eline, Cecile, LeonoreOlivier, Imke, Iris, Maeve, Orla, Mira, Floor, Naomi, Remme, Wendy, Ray ST, Suzanne, Max, Rick, Wesley, Melissa, Romy, Dingding, Mees, Noah, Felice, Arnaud, Maurice, Thijs, Elise, Sophie, Quinty, Zoe, Mariska, Bas, Meghan, Jarmo, Pepijn, Tom, Nigel, Emile, leerling zonder naam, Roos, Loek, Luuk van Gils, Lotte, Thijs, Koen, Angel, Pascal, Jason, Phil, Bram, Gregory, Kick,Levi,Jaden,Cas,Lucas!!!

HIER SLAAG JE ZEKER !!!

Vanaf november 2011

Vanaf 16 jaar kun je theorie-examen doen voor rijbewijs B.
Vanaf 16,5 jaar kun je beginnen met praktijklessen.
Vanaf 17 jaar kun je examen voor rijbewijs B doen.
Wanneer je bent geslaagd voor je rijbewijs rij je tot je 18e verjaardag onder begeleiding van een coach,ouders.
Vanaf 18 jaar mag je zelfstandig rijden.
meld je nu aan !!!
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor jou aanmelding  
 

Het normale traject

Voor het behalen van je rijbewijs “B” kun je tegelijkertijd beginnen met theorie en praktijk.  Na de eerste twee praktijklessen heeft de instructeur een beeld van je aanvangsniveau en kan hij een indicatie geven van het benodigde aantal lesuren. Als je één keer per week lest kun, je dus zelf nagaan hoeveel tijd de opleiding in beslag neemt. Voor het aanvragen van het praktijkexamen moet je ons machtigen met jou DigiD-code. Na de betaling van het examengeld kan de rijschool je direct een datum geven. Het theorie-examen kun je aanvragen op de theorieles of bij de instructeur. De wachttijd is meestal vier weken. Het aantal theorielessen is afhankelijk van je eigen kennen en kunnen en de mate van zelfstudie.

 

Totaal pakketten

Sommige mensen willen in een kortere tijd hun rijbewijs halen. Dat is mogelijk op verschillende manieren. Les je twee of drie keer per week dan gaat de opleiding dus ook twee of drie keer zo snel. Je kunt dan beter een pakket nemen waarin alle items zijn opgenomen zoals theoriecursus en TussenTijdse Toets. Deze pakketten zijn er ook natuurlijk voor het normale traject. Kies je bijvoorbeeld voor totaalpakket I dan zitten daar 10 rijlessen in. Het kan zijn dat je hier niet voldoende aan hebt. Je instructeur bepaalt samen met jou of je beter losse lessen bij kunt betalen of overschakelen op totaalpakket II van 30 lessen.

 

De spoedcursus

Wil je echt snel dan is er de mogelijkheid om in 5, 8, 10, of 15 dagen je rijbewijs te behalen. Voorafgaande moet je een intest  laten afnemen door de rijschool die je daarna kan vertellen welke cursus voor jou van toepassing is.

 

R.I.S. opleiding

De naam zegt het eigenlijk. Bij de Rijopleiding in Stappen leer je in stappen. Je gaat steeds en stap verder, als je de vorige stap voldoende beheerst. Je eerste stap is meestal en huiswerkopdracht. Je laatste stap is dat je iets geheel zelfstandig en in steeds wisselende situaties kunt uitvoeren. In totaal doorloop je op deze manier 39 scripts, verdeeld over vier modules. Iedere module wordt afgesloten met een toets. Na afronding van de eerste module worden je kennis en vaardigheden getoetst. Een Rijinstructeur van je eigen vertrouwde rijschool neemt deze toets af. In de tweede en derde toets kun je kennismaken met de gang van zaken bij het CBR en alvast wennen aan een examensituatie. De Examinator geeft je bovendien tips ter verbetering. In de derde toets, de tussentijdse toets ( TTT), kun je vrijstelling verdienen voor de bijzondere verrichtingen van het praktijkexamen (dit geldt niet voor motorexamens). De vierde en laatste toets is het praktijkexamen.

 

De Lesauto

 

Suzuki S-Cross sinds 18.01.2024.

 

 

lesauto suzuki

 

 

Benzinemotor EURO 6 motor met 130 PK/

O.a. met Airco, ABS en ESP (Electronisch Stabiliteit Programma), Citystop, verwarmd stuur, stoelverwarming, rijstrook assistent, pakeer assistent,strat-stop system,Schuifdak en veel meer!
Uit November 2023 en nieuw geleverd aan ons.